Savonneries Bruxelloises

Savonneries Bruxelloises

De “Savonneries Bruxelloises” hebben hun eerste winkel in de Galeries geopend! Het hedendaagse ontwerp van de winkel benadrukt de knowhow, kwaliteit en traditie van de in 1926 opgerichte fabriek.

Het hele gamma zepen is beschikbaar: van de essentiële “Ginger Lime” of “Aloé Vera & Green Tea”, via de glycerinestaafjes tot het exclusieve gamma vormzepen. Je vindt er alles wat je nodig hebt in een omgeving van geur en plezier. De winkel biedt zelfs de mogelijkheid om je eigen zeep te snijden en te stempelen. Dit alles gebeurt met een “lokaal” concern, want de zepen worden enkele kilometers verderop, bij Tour et Taxis, geproduceerd.

In 2020 overgenomen door twee jonge ondernemers, Maxime de Villenfagne en Maxime Pecsteen, hebben de “Savonneries Bruxelloises” de vanaf het begin geïnitieerde productiegeest en het milieubewustzijn behouden. De opening van de boetiek past in de ontwikkelingsstrategie van het merk en beantwoordt aan de behoefte om een echte Brusselse knowhow te promoten. De stedelijke fabriek heeft een wereldwijd netwerk van klanten en brengt ook haar eigen merk “Savonneries Bruxelloises” op de markt. Sinds de overname zijn de Savonneries erg trots op de titel “leverancier van het Hof”!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt