Decoratie

Forrest
Decoratie

Forrest

Sinds meer dan 30 jaar stelt Forrest in Brussel een mooie selectie aan meubels en decoratieve objecten voor, die zweven tussen moderniteit en traditie. Een inspirerende decoratiewinkel in het centrum van Brussel. Zeker uw bezoek waard.

J. Forrest, decoratiewinkel in Brussel sinds 1954
Sinds 1954 is Forrest een decoratiewinkel in Brussel om niet te missen. Een plek van inspiratie. Men ontdekt er een schitterende selectie aan interieur- en decoratie-accessoires. Een assortiment dat op harmonieuze wijze de klassieke, vintage en hedendaagse stijl verenigt.
Hier vindt u lampen, meubels, kroonluchters, kaders, vazen, blakers, vaatwerk en nog veel meer. Deze decoratiewinkel in Brussel stelt een uitmuntende en toegankelijke selectie …

Meer lezen
La Folie des Cadeaux
Decoratie

La Folie des Cadeaux

Inspiratie nog voor een cadeau? Wat de gelegenheid ook is vind het perfecte cadeau bij La Folie des Cadeaux in de Koninginnegalerij in Brussel. 

La Folie des Cadeaux: het perfecte geschenk voor iedereen
Verjaardag, communie, bruiloft, Kerst, Pasen of Valentijn ... Wat de gelegenheid ook is, De La Folie des Cadeaux biedt een selectie aan originele cadeaus en exclusieve, tijdloze geschenken. In deze winkel vind je het perfecte cadeau in Brussel.
Ben je op zoek naar een klassiek, modern of een origineel cadeau? Voor een man, een vrouw of een kind? La Folie des Cadeaux biedt prachtige geschenken voor alle leeftijden, in alle smaken …

Meer lezen
Ligne
Decoratie

Ligne

Bij Ligne ontdek je de wereld van designmeubelen in Brussel. Laat je verwonderen door de collecties en ga op reis door het oeuvre van gevestigde klassiekers én exclusieve, nieuwe designers. 

Dé vaste waarde voor designmeubelen in Brussel
Al meer dan 50 jaar bezoekt het team van Ligne beurzen en exposities in de hele wereld, op zoek naar de nieuwste trends in meubeldesign. Dat resulteert in een onovertroffen aanbod aan designmeubelen in Brussel én professioneel advies bij elke aankoop. Sinds de oprichting van Ligne wil de boetiek een bloemlezing geven uit designmeubilair van overal ter wereld.
U ontdek bij Ligne een exclusieve selectie van …

Meer lezen
Manufacture Belge de Dentelles
Decoratie

Manufacture Belge de Dentelles

Manufacture Belge de Dentelles werd opgericht in 1810. Deze specialisten staan bekend om hun artisanale producten, vervaardigd met de beste Belgische kant. Topkwaliteit, gemaakt volgens de pure traditie. Een wereld van kunst en ambacht, in het hart van Brussel.
Manufacture Belge de Dentelles: ambachtelijk kant in Brussel
Kant is een kunst. En Manufacture Belge de Dentelles beheerst deze kunst perfect. Ze eerbiedigen de aloude traditie en bieden een indrukwekkende verzameling aan antiek kant aan. In hun ateliers vervaardigen ze kant van de hoogste kwaliteit. Gemaakt in de pure, Belgische traditie - gemaakt met de hand. Lokale expertise, die al twee eeuwen lang bijzonder gewaardeerd …

Meer lezen
Terug naar de lijst van winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt