Diensten

Coworking Les Galeries
Diensten

Coworking Les Galeries

Coworking Les Galeries is een coworking space in Brussel. Deze ruimte biedt bovendien onderdak aan evenementen en aan kunst. Gelegen in het hart van Brussel, op het verdiep van de prestigieuze Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Een uniek concept dat startups, onafhankelijken en bedrijven de coworking space biedt die ze zoeken.

Coworking space in Brussel
Productief werken, op een buitengewone plek? Ontdek deze coworking space in Brussel. Gedeelde en private bureaus, vergaderzalen, ruimtes voor evenementen en een kunstgalerij komen samen op eenzelfde plek. Chic én elegant, efficiënt én uniek.
Coworking Les Galeries is een unieke coworking space in Brussel. Het is ook een originele vergader- en evenementenplek, …

Meer lezen
Gastenkamers van het Vaudeville Theater
Diensten

Gastenkamers van het Vaudeville Theater

In de Gastenkamers van het Vaudeville Theater verblijf je in een charmante setting, tussen geschiedenis en moderniteit. Beleef een uitzonderlijke ervaring in het hart van Brussel!
Een charmante gastenkamer in Brussel, op een mythische plek
Verblijf in de Koninginnegalerij alsof je er zelf woont. De Gastenkamers van het Vaudeville Theater werden ontworpen met smaak en oog voor detail. De perfecte manier om deze mythische plek écht te beleven.

Dit gastenverblijf beschikt over vier mooie dubbele, niet-rokers kamers. Elk met zorg ingericht en uitgerust met een eigen badkamer en wc. De kamers beschikken over een TV, Wi-Fi en de laatste technologieën.

Verblijf op een plek …

Meer lezen
Gratiae Cosmetics
Diensten

Gratiae Cosmetics

Huidverzorging die écht het verschil maken? Gratiae Cosmetics in Brussel biedt u een deugddoend gamma aan biologische schoonheidsbehandelingen. Met producten gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten. Uw garantie op gezonde én duidelijke resultaten.

Biologische Cosmetica in Brussel
Crèmes voor het gelaat, lichaam en nagels… Gratiae Cosmetics biedt u een gamma van biologische cosmetica in Brussel. Het doel? Verjongen met huidbehandelingen die rijk zijn aan thermisch water en mineralen. Het natuurlijke middel tegen veroudering. Met pure extracten van organische planten.
Amandelolie, pepermuntolie, citroenzuur, toverhazelaar, aloë vera-gel, thermisch water… Het Gratiae Cosmetics-gamma laat zich inspireren door de natuur. En gebruikt planten die bekend staan voor hun regenererende …

Meer lezen
Hotel des Galeries
Diensten

Hotel des Galeries

Vlakbij de Grote Markt bevindt zich Hotel des Galeries. Gelegen op één van de mooiste locaties van Brussel. Een indrukwekkend viersterrenhotel waar luxe nog zijn ware betekenis kent. Een chique en gezellige plek, perfect om er even tussenuit te gaan in het hart van Brussel.
Het Hotel des Galeries, rijk aan geschiedenis
Op de hoek van de Beenhouwersstraat en de Koningsgalerij, vindt u Hotel des Galeries. Gelegen in een indrukwekkend monument. Dit gebouw, rijk aan geschiedenis, werd helemaal vernieuwd en ingericht door Fleur Delesalle en Camille Flammarion.

De geklasseerde gevels van dit gebouw werden subtiel gerenoveerd, zonder de oude charme uit het oog te verliezen. …

Meer lezen
Façade de la banque ING des Galeries Royales Saint-Hubert
Diensten

ING

De ING bank in Brussel centrum - in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij - verwelkomt u met de glimlach. Hier vindt u alle diensten die uw leven makkelijker maken.
ING in Brussel: alles wat u van uw bank verwacht
Geld storten of afhalen? Zichtrekeningen beheren of snel uw saldo raadplegen? ING in Brussel centrum biedt u de diensten, producten en het financieel advies dat u nodig hebt om alles uit het leven te halen.

Het ING-kantoor in het centrum van Brussel beschikt over een SelfBank-ruimte waar u overschrijvingen kan uitvoeren, uw saldo kan raadplegen of geld kan afhalen in alle vrijheid. Deze verschillende bankdiensten …

Meer lezen
Voyage à travers tes sens
Diensten

Voyage à travers tes sens

Table d' hôtes, wijnproeverijen, culinaire evenementen, kooklessen in Brussel ... Er zijn weinig culinaire belevingen waarvoor u niét terecht kunt in het appartement van Véronique Toefaert. Welkom in een wereld van smaak, midden in de Koninginnegalerij. 

Kooklessen in Brussel centrum: workshops als geen andere
Wilt u kooklessen in Brussel volgen om uw gasten écht te betoveren bij het volgende diner? Véronique Toefaert opent de deuren van haar appartement, verschillende keren per week. Wat u daar aantreft? Een table d' hôtes, kooklessen, wijnproeverijen, kookworkshops, themafeesten en zelfs sessies voor kinderen. Het is ook mogelijk om evenementen te organiseren op eenvoudige aanvraag.
U staat elke dag …

Meer lezen
Terug naar de lijst van winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt