Eten

Belgische chocolatiers, speciaalzaken en heerlijke voedingswinkels wachten op je, in het centrum van Brussel.
Atelier Neuhaus
Eten

Atelier Neuhaus

Een winkel volledig gewijd aan chocolade... De droom van elke lekkerbek wordt waargemaakt door Neuhaus, chocolatier in Brussel! Chocolademousse, warme chocolademelk, pralines... Het assortiment aan chocoladelekkernijen wordt ter plekke geproduceerd door een Meester-Chocolatier. Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je in voor een cursus chocolade maken! Neuhaus toont je de geheimen van het ambacht.

Meer lezen
Chocolatier Corné Port-Royal
Eten

Chocolatier Corné Port-Royal

Chocolatier Corné Port-Royal in Brussel vervaardigt pralines van de beste kwaliteit , bereid volgens de puurste traditie. Het is een van de grote namen die met fierheid bijdraagt aan de internationale faam van de Belgische pralines.

Meer lezen
Godiva
Eten

Godiva

Godiva pralines zijn van een goddelijke heerlijkheid. En worden sterk gesmaakt over de hele wereld. Een Belgisch keurmerk, vol verleidelijke smaken en verrassende texturen. Duik in de wereld van Godiva in Brussel... en geniet met volle teugen.

Meer lezen
La Belgique Gourmande
Eten

La Belgique Gourmande

La Belgique Gourmande laat je al meer dan 10 jaar lang artisanale Belgische producten ontdekken: pralines, neuzen, speculaas, Brusselse en Luikse Wafels...

Meer lezen
Leonidas
Eten

Leonidas

De winkel van Leonidas in het centrum van Brussel opent zijn deuren voor je. De meester-chocolatiers presenteren chocoladecreaties in alle mogelijke smaken en texturen. Gun jezelf een moment van plezier en pure, zuivere smaak. Kom langs bij Leonidas in Brussel.

Meer lezen
Les Délices du Roy
Eten

Les Délices du Roy

Les Délices du Roy nodigt u uit op een reis vol lekkernijen en prikkelende smaken... Deze delicatessenwinkel in Brussel is een adres voor iedereen die houdt van verfijnde culinaire verrassingen.

Meer lezen
Maison Dandoy
Eten

Maison Dandoy

Met zijn lekkere koekjes en andere zoete lekkernijen, viert Maison Dandoy in Brussel het zoete, onweerstaanbare leven.

Meer lezen
Marcolini 9
Eten

Marcolini 9

Marcolini is een naam die gekend is over de hele wereld. Deze artisanale chocolatier  onderscheidt zich door de kwaliteit, verscheidenheid en originaliteit van zijn creaties. Ontdek de collecties bij Marcolini in Brussel, in het centrum van de stad!

Meer lezen
Mary chocolatier
Eten

Mary chocolatier

Artisanaal vervaardigd en met de hand gedecoreerd. De werken van Chocolatier Mary in Brussel zijn pure juweeltjes, verpakt in oogstrelende doosjes. Een gastronomische verrassing, zwevend tussen moderniteit en traditie. Kies voluit voor smaak en verfijning. Ga langs in de boetiek van deze chocolatier in Brussel. 

Meer lezen
Neuhaus
Eten

Neuhaus

Proef de creaties van échte Meester-Chocolatiers bij Neuhaus in Brussel. Bezoek de allereerste Neuhaus-boetiek die zijn deuren opende in 1857. Dompel u onder in de wereld van chocolade.

Meer lezen
Marcolini 21
Eten

Marcolini 21

Pierre Marcolini, gevestigd Meester-Chocolatier, tovert superieure chocoladecreaties tevoorschijn in zijn winkel in de Koninginnegalerij in Brussel. Ambachtelijke chocolade, orginele ontwerpen en overheerlijke creaties. Subtiele aroma's gaan hand in hand met onweerstaanbare texturen. Kom snel langs!

Meer lezen
Terug naar de lijst van winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt