Kleding

Trendy kledingwinkels, concept stores, boetieks van modeontwerpers en grote merken: ontdek de beste shopping venues van Brussel!
Akaso
Kleding

Akaso

Akaso is een Belgisch merk van ethische en duurzame kledij. In samenwerking met Ethiopische artiesten, stelt het huis zijn collectie voor. Lederen kleding en zakken, gebreide en katoenen sweats, T-shirts van hoge kwaliteit. Het resultaat: een authentiek en verrassend assortiment dat verrast met creatief Afrikaans talent.

Meer lezen
Britt Van Driessche
Kleding

Britt Van Driessche

Nadat haar eerste collectie in een mum van tijd was uitverkocht, opent luxe lederwarenmerk Britt Van Driessche haar eerste boetiek. De Belgische ontwerpster presenteert ook een gloednieuwe 100% handgemaakte collectie in generfd rundleer. Deze handtassen passen bij elke outfit.

Van succesverhaal tot stabiele speler in luxelederwaren

Eind 2022 verkochten de kleurrijke handtassen van Britt Van Driessche als warme broodjes. Na de showroom in Knokke bleek al snel de nood aan een permanent verkooppunt. Sinds 23 november is het een uitgemaakte zaak! Je kan de eerste officiële boetiek van Britt Van Driessche bezoeken in de Koninginnegalerij. En je kan er haar gloednieuwe collectie …

Meer lezen
Camper
Kleding

Camper

40 jaar geschiedenis in schoenen en design. De legende wordt verteld in de Koninginnegalerij, in de winkel van Camper in Brussel!

Meer lezen
Delvaux
Kleding

Delvaux

Delvaux in Brussel is het oudste huis van luxelederwaren ter wereld.De uitzonderlijke knowhow en de onconventionele ziel van het merk, zijn een symbool van nationale trots.

Meer lezen
Gallery Optic
Kleding

Gallery Optic

Ziet u niet goed meer en bent u op zoek naar een opticien in Brussel? Gallery Optic herbergt een eigen atelier, een consultatiekamer, een ruime stock én een gevarieerde keuze aan merkbrillen. U maakt uw keuze in een oogopslag.

Meer lezen
Ganterie Italienne
Kleding

Ganterie Italienne

Ganterie Italienne is een winkel met traditie. Hier staan al drie opeenvolgende generaties aan het roer, elk gepassioneerd door dezelfde zorg voor kwaliteit. Een handschoenwinkel in Brussel om absoluut te ontdekken.

Meer lezen
Gautam Diamonds
Kleding

Gautam Diamonds

Gautam Diamonds in Brussel is gespecialiseerd in de creatie van handgemaakte juwelen en verfijnde diamanten. Passie en vaardigheid staan centraal in elk stuk. Juwelen die prachtige herinneringen laten groeien, dat is Gautam Diamonds.

Meer lezen
JOTT
Kleding

JOTT

Een warme, lichte jas nodig? Bezoek de Koningsgalerij en (her)ontdek dé kleurrijke trend voor elk seizoen in de winkel van JOTT in Brussel centrum…

Meer lezen
Juwelier Christian Lanckvrind
Kleding

Juwelier Christian Lanckvrind

Gelegen in het hart van de Koningsgallerij, in het centrum van Brussel, vindt u deze parel van een juwelier. Christian Lanckvrind is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehandse en oude juwelen in Brussel.

Meer lezen
Kaai
Kleding

Kaai

Kaai, opgericht in 2018, biedt een collectie stijlvolle luxe handtassen en accessoires ontworpen in België door vrouwen voor de hedendaagse power vrouw. Een collectie, functioneel tijdens het werk en stijlvol in het leven ernaast.

Een samensmelting van vorm en functionaliteit

Een Kaai tas, brengt eenvoud in het dagelijkse leven met een tijdloze, minimale look en slim ontworpen gestructureerde binnenkant. De collectie laat je georganiseerd, vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

Elk design is ontworpen in-house, geïnspireerd door de zachte kleuren en strakke lijnen van de Art Deco. Het is een tas met een hedendaags, veelzijdig en begeerlijk karakter.

De gestructureerde binnenkant, met verschillende compartimenten, …

Meer lezen
Lagardère
Kleding

Lagardère

In een omgeving vol luxe en glamour, ontdek je een exclusieve selectie aan horloges en sieraden. Lagardère biedt je de exclusieve ontwerpen van Elisabeth B., maar ook sieraden en horloges van Chopard!

Meer lezen
Le Tanneur
Kleding

Le Tanneur

Le Tanneur in Brussel biedt een ruim assortiment aan handtassen, portefeuilles, lederen tassen en accessoires. Le Tanneur handtassen: niet te missen! Ontdek de collecties in de winkel!

Meer lezen
Zie meer winkels Terug naar de lijst van winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt