Wonen

Wonen

Een appartement huren in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij, dat genieten van het leven in een unieke omgeving. Op wandelafstand van het beste wat Brussel te bieden heeft.

Het appartementen Contact ons

Appartement huren in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij

Op de verdiepingen die de winkels scheiden van het glazen dak, beschikt de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij over 2 volledig vernieuwde tweeslaapkamerappartementen.

Een appartement huren in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij, dat is genieten van het leven in een prestigieus kader. Middenin een unieke sfeer, omgeven door een bruisende buurt! Het betekent ook genieten van een maximale beveiliging, dankzij de aanwezige bewakingsdienst.

Wanneer de boetieks en winkels van de benedenverdieping hun deuren sluiten, begint het leven op de verdiepingen… Wilt u daar deel van uitmaken? Ontdek de appartementen met karakter, te huur in de Koninklijke Galerijen (Koningsgalerij, Koninginnegalerij of de Rue des Bouchers).

Te huur: charmeappartement in het centrum van Brussel

De appartementen die te huur zijn in de Koninklijke Galerijen, genieten van een unieke ligging. In de nabijheid van openbaar vervoer, publieke parkeerplaatsen, het station en winkels, op 20 minuten per trein van de luchthaven.

U woont middenin het culturele leven van Brussel, met de Théâtre Royal des Galeries, de biscoop Cinéma Galeries, De Beurs, Bozar, de musea van de stad en Kanal binnen handbereik. Vergeet ook de festivals niet, die Brussel het hele jaar door doen leven.

Shopping-liefhebbers stellen ook de ligging van de appartementen op prijs, op het kruispunt van verschillende winkelbuurten zoals de Dansaertwijk of de Nieuwstraat. Ook de vele kleine lokale winkels geven het centrum zijn unieke ziel.

Een glaasje drinken, een goed restaurantje boeken of genieten van het Brusselse nachtleven? Dat doet u in de talrijke bars en restaurants in de buurt.

Appartement Brussel te huur: charmant tweeslaapkamerappartement op 136 m² met lift, in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij, centrum Brussel.

Appartement Brussel te huur: licht appartement op 136 m², 2 slaapkamers, grote woonkamer en eetkamer, uitgeruste Amerikaanse keuken, badkamer met ligbad en douche, douchekamer, waskamer, toiletten met handenwasser, vestiaire.

Verwarming individueel op gas. Trappenzaal met lift. Vrij vanaf september.

Duplexappartement met 2 slaapkamers en een oppervlakte van 157m² op de 2de en 3de verdieping van de Galeries Royales Saint-Hubert

Dit volledig gerenoveerd appartement heeft op de 3de verdieping een ruime en uitstekend verlichte woonkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, een klein terras, een slaapkamer met een kleine bijkamer die dienst kan doen als dressing, een douche, plaats voor een wasmachine en een droger, een gang, toiletten en wasbakken en een vestiaire. Op de 2de verdieping een slaapkamer met privébadkamer en een toilet.

Individuele verwarming op gas. Traphal met lift. Onmiddelijk beschikbaar.

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt