Le Tanneur

Le Tanneur

Le Tanneur in Brussel biedt een ruim assortiment aan handtassen, portefeuilles, lederen tassen en accessoires. Le Tanneur handtassen: niet te missen! Ontdek de collecties in de winkel!

Het succes van de Le Tanneur handtassen

Het verhaal van Le Tanneur begint bij een creatieve lederwinkel en een succesvolle looier. Hun samenwerking heeft geleid naar het oorspronkelijke, naadloze concept. Dat was de eerste realisatie in luxeaccessoires van deze Franse lederwinkel. Een écht succes.

De kwaliteit van de Le Tanneur handtassen is geworteld in de uitzonderlijke vaardigheid van deze vakmensen, die zich al een eeuw voortzet. De perfect gesneden stukken, de precieze nauwkeurigheid bij het naaien en de uiterst fijne gespen zijn hét kenmerk van deze sublieme collectie.

Sinds haar oprichting in 1898 is het merk synoniem geworden voor productiekwaliteit en duurzaamheid. Haar reputatie heeft zich in alle uithoeken van de wereld gevestigd. Het Franse bedrijf is gespecialiseerd in lederwaren en biedt een grote keuze aan van handtassen, portefeuilles accessoires, valiezen en reisbenodigdheden. 

Artiesten, uitgevers en andere beroemdheden staan in de rij om innovatieve samenwerkingen te starten met het merk.

Bezoek de Le Tanneur winkel te Brussel!

De Le Tanneur handtassen vindt u in het centrum van Brussel. Bezoek de winkel voor die langverwachte aankoop, de aantrekkelijke ledergeur of voor een een momentje kijkplezier!

De Le Tanneur winkel in Brussel verenigt authenticiteit en elegantie, originaliteit en esthetiek. Ontdek de collectie Le Tanneur handtassen voor mannen en vrouwen.

Stijl vorm, dimensie, materiaal en kleur… Le Tanneur handtassen zijn tijdloze tassen. De lederen accessoires en tassen passen zich perfect aan uw levensstijl aan!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt