Longchamp

Longchamp

Longchamp is een symbool van Franse elegantie en heeft zijn winkel in de Koninginnegalerij in Brussel. Kom langs en ontdek onovertroffen producten zoals bagage, handtassen, schoenen, prêt-à-porter en accessoires bij Longchamp in Brussel.

Longchamp in Brussel: uitzonderlijke Franse elegantie

Longchamp in Brussel is het verhaal van een passie voor leder. Een verhaal dat geschreven wordt sinds 1948. Het merk werd opgericht in Parijs door Jean Cassegrain. Het Huis van Longchamp is vandaag nog steeds eigendom van én wordt nog altijd geleid door deze befaamde familie.

Longchamp koppelt een unieke know-how aan creativiteit zonder grenzen. De pure passie voor lederbewerking vormt het succes van het merk. Elke tas van Longchamp is een uniek stuk. Het resultaat van vakmanschap, doorgegeven van generatie op generatie. Vandaag is Longchamp een merk van formaat. Een internationale bekendheid als een symbool van de franse elegantie.

Lederen accessoires en tassen van Longchamp in Brussel

De bagagetassen en handtassen van Longchamp staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en perfecte afwerking. Longchamp biedt ook lederen accessoires en een collectie van schoenen en kleding. Het merk richt zich op vrouwen en mannen. Elk ontwerp is geïnspireerd op de authentieke Franse chic.

De moderne geest en het vakplezier van Longchamp worden extra in de verf gezet door de samenwerkingsverbanden met een aantal kunstenaars.

Boutique Longchamp in Brussel

De verfijnde boetiek van Longchamp in Brussel, in de prestigieuze Koninginnegalerij, stelt een indrukwekkend assortiment aan bagage, handtassen, accessoires, schoenen en kledij tentoon.

De winkel is ruim en comfortabel ingericht. Het personeel is attent en verwelkomt je hartelijk. Neem de tijd om het gamma te ontdekken, laat je adviseren door de medewerkers en ervaar een wereld van Franse verfijning en klasse.

Ontdek de nieuwste collecties vandaag nog bij Longchamp in Brussel.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt