Yvan's

Yvan’s

Yvan’s combineert een passie voor luxehorloges in Brussel met een diepe liefde voor high jewellery. Een expertise die al meer dan 60 jaar staat als een huis. Ontdek de twee prestigieuze adressen van dit merk in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij.

Een passie voor juwelen en luxe horloges

Yvan’s is een referentie voor alle liefhebbers van sieraden en luxehorloges in Brussel. Dit familiebedrijf verfijnt zijn passie voor superieure uurwerken én zijn liefde voor mooie sieraden al meer dan 60 jaar.

Yvan’s in de Koninginnegalerij selecteert prachtige uurwerken van de grootste horlogehuizen. Rolex, Vacheron Constantin, Chanel, Breguet, Tudor of Omega? Bij deze expert vindt u ze allemaal.

Naast sieraden biedt deze specialist ook sieraden van Buccellati. Dit is een Italiaans merk dat juwelen vervaardigt met materialen van de hoogste kwaliteit. En met technieken die afstammen van nautische productieprocessen. Yvan’s onthult ook eigen creaties, gemaakt in hun atelier in Antwerpen.

Droomt u van een gepersonaliseerd juweel? U kunt hier eveneens terecht voor sieraden op maat, afgestemd op uw stijl en karakter.

Een winkel gewijd aan sieraden en luxehorloges in Brussel

In Yvan’s werd de passie voor high jewellery doorgegeven van generatie op generatie. Binnen- en buitenlandse klanten vinden makkelijk hun weg naar deze juwelier. Het merk beschikt over twee adressen, elk specifiek gewijd aan een bepaald merk :

  • Yvan’s in de Koningsgalerij

Beleef een fantastisch aanbod aan luxehorloges in Brussel van merken zoals Tudor en Omega! Deze bekende merken presenteren hun nieuwste edities bij Yvan’s in de Koningsgalerij.

  • Yvan’s in de Koninginnegalerij

Andere luxehorloges in Brussel ontdekt u bij Yvan’s in de Koninginnegalerij. Beleef de nieuwe collecties van Rolex, Vacheron Constantin, Chanel en Breguet. En duik in de prachtige collecties sieraden van Buccellati. Vergeet zeker ook de eigen creaties van het huis niet te bewonderen.

De winkel beschikt over een opgeleid team om u te begeleiden bij uw aankoop. U ontvangt gepersonaliseerd advies bij de aankoop van uw luxehorloge in Brussel. Alles gebeurt met de nodige discretie en in volledig vertrouwen. Luisteren naar u, de klant, staat centraal. Yvan’s verzekert u zo al meer dan 60 jaar van een onberispelijke service.

Zoekt u een luxehorloge in Brussel? Vertrouw op de expertise van Yvan’s – ook voor de reparatie van uw eigen luxehorloge.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt