Juwelier Christian Lanckvrind

Juwelier Christian Lanckvrind

Gelegen in het hart van de Koningsgallerij, in het centrum van Brussel, vindt u deze parel van een juwelier. Christian Lanckvrind is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehandse en oude juwelen in Brussel.

Aankoop van oude juwelen in Brussel: wanneer de magie zijn werk doet…

Art-déco-ringen, Art Nouveau-hangers, Tank-armbanden, tweedehandse juwelen gesigneerd door de grootste juweelhuizen… Elke juweel heeft zijn eigen geschiedenis. Een oud juweel kopen, is ook een beetje zijn geschiedenis ontdekken – een magische belevenis. En oude juwelen in Brussel, dat is precies de specialisatie van Christian Lanckvrind

Sinds meer dan 40 jaar laat de juwelierswinkel Christian Lanckvrind u toe uitzonderlijke stukken aan te kopen. Juwelen die voor verwondering zorgen bij alle liefhebbers van schoonheid en esthetiek. De oude of tweedehandse juwelen die verkocht worden, zijn gereviseerd, gepolijst en gereinigd.

Advies en knowhow in juwelen

Wilt u een schatting van oude juwelen in Brussel laten uitvoeren? Christian Lanckvrind beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de juwelensector. Doe daarom een beroep op zijn expertise. Geschiedenis, aantal karaten, zuiverheid van de edelstenen, het type metaal… Christian Lanckvrind schatten uw oude juwelen écht naar waarde. Geniet van het wijze advies van een doorgewinterd juwelier.

Verkoop van oude juwelen in totale discretie

De verlovingsring van mama, de trouwring van de grootouders, een hanger, een gouden armband, een ring gezet met diamanten, oude oorbellen… U wilt uw oude juwelen verkopen in Brussel? Als specialist in oude en tweedehands juwelen biedt juwelier Christian Lanckvrind uw juwelen een nieuw leven. U hebt bovendien de keuze: de rechtstreekse aankoop van uw juwelen of een formule bewaargeving-verkoop.

Deze specialist verzekert u van een uitzonderlijke vertrouwelijkheid. Discretie is immerd dé voorwaarde voor de verkoop van oude of tweedehands juwelen.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt