Hotel des Galeries

Hotel des Galeries

Vlakbij de Grote Markt bevindt zich Hotel des Galeries. Gelegen op één van de mooiste locaties van Brussel. Een indrukwekkend viersterrenhotel waar luxe nog zijn ware betekenis kent. Een chique en gezellige plek, perfect om er even tussenuit te gaan in het hart van Brussel.

Het Hotel des Galeries, rijk aan geschiedenis

Op de hoek van de Beenhouwersstraat en de Koningsgalerij, vindt u Hotel des Galeries. Gelegen in een indrukwekkend monument. Dit gebouw, rijk aan geschiedenis, werd helemaal vernieuwd en ingericht door Fleur Delesalle en Camille Flammarion.

De geklasseerde gevels van dit gebouw werden subtiel gerenoveerd, zonder de oude charme uit het oog te verliezen. Vandaag is het Hotel des Galeries het ideale hotel om te genieten van het historisch centrum van Brussel. De Grote Markt, Manneken pis, Het Margritte Museum: u vindt er alles op wandelafstand.

Een viersterrenhotel in Brussel : Een schommeling tussen luxe en eenvoud

Vandaag biedt dit viersterrenhotel in Brussel centrum 23 kamers en suites aan, verdeeld in 4 verdiepingen. De kamers stralen chique en gezelligheid uit en zijn bijzonder ruim. Het parket, de houten accenten, de geometrische keramische vormen, de witte wanden… dit hotel laat eenvoud en elegantie samenvloeien in elk detail. De meubels, de Chinese kunstwerken en meesterwerken aan de muur spelen een belangrijke rol in het contrast. Samengevat? Uiterst goede smaak.

Op vlak van comfort werd niets over het hoofd gezien in dit viersterrenhotel in Brussel. Van de grote bedden tot het ontwerp van de ruime badkamers, van het Nespresso-koffieapparaat tot de dressing… Aan elk detail werd aandacht besteed, met oog voor uw comfort. Kies tijdens uw verblijf in Brussel voor harmonie tussen luxe en eenvoud, elegantie en originaliteit.

Vanuit uw kamer kan u genieten van een geweldig uitzicht op de Koningsgalerij, Hotel de Ville, het centrum van Brussel en het terras van het hotel. Het ontbijt en de maaltijden worden geserveerd in Comptoir des Galeries.

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt