Chocolatier Corné Port-Royal

Chocolatier Corné Port-Royal

Chocolatier Corné Port-Royal in Brussel vervaardigt pralines van de beste kwaliteit , bereid volgens de puurste traditie. Het is een van de grote namen die met fierheid bijdraagt aan de internationale faam van de Belgische pralines.

Corné Port-Royal, chocolade van de beste kwaliteit

Deze chocolaterie werd gesticht in 1932 door de jonge banketbakker Maurice Corné. Corné Port-Royal maakte al snel naam in de hoofdstad. Sommige beroemdheden, waaronder Maurice Chevalier, komen hier hun portie Belgische chocolade bestellen wanneer ze in Brussel zijn.

Het huis is vooral bekend voor haar befaamde “Manon sucre”, een praline gemaakt met verse room, nougatine en notekernel, die  zelfs deel uitmaakt van het Belgisch erfgoed.

Artisanaal vervaardigd volgens traditionele receptuur

Corné Port-Royal garandeert tot op vandaag een artisanale fabricatie en gebruikt nog steeds de traditionele recepten, die bijna een eeuw oud zijn. Het huis staat bekend als een van de beste chocolademakers van Brussel.

Maar waarin schuilt de kwaliteit van de chocolade van Port-Royal? Ethische en duurzame chocolade, pure cacaoboter, zonder toegevoegd plantaardig vet, volle melk, verse boter… De artisanale chocolademakers van het huis Corné Port-Royal kiezen grondstoffen van de hoogste kwaliteit en selecteren hun producten in de beste cacaostreken.

De meest bekende Corné Port-Royal winkel in Brussel

Deze chocolatier in Brussel is zonder enige twijfel de bekendste winkel in de befaamde Koninginnegalerij. Deze chocolatier verwelkomt u in een Art-Nouveau decor en een gezellige sfeer. Perfect om de elegantie en de verfijning van deze Belgische pralines te ontdekken… Proef het assortiment aan pralines, gepresenteerd in een luxekistje en -doosje, of in de traditionele ballotin.

Vergeet ook de specialiteit van het huis niet. Botertruffels, beschikbaar in verschillende overheerlijke bereidingen: met zwarte chocolade, met karamel en zoute boter, en zelfs met espresso koffie!

Ontdek de speciale collecties van dit merk  het hele jaar door. Perfect voor Moederdag of Vaderdag, Kerstmis, Pasen of Valentijn.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt