Mary chocolatier

Mary chocolatier

Artisanaal vervaardigd en met de hand gedecoreerd. De werken van Chocolatier Mary in Brussel zijn pure juweeltjes, verpakt in oogstrelende doosjes. Een gastronomische verrassing, zwevend tussen moderniteit en traditie. Kies voluit voor smaak en verfijning. Ga langs in de boetiek van deze chocolatier in Brussel. 

Een uitmuntende traditie: artisanale chocolatier Mary !

Dit is het verhaal van een kunstenaar, een fijnproever gepassioneerd door chocolade. Iemand die aan de oorsprong ligt van Chocolatier Mary, opgericht in 1919. Creativiteit, ervaring en traditie hebben de reputatie van Chocolatier Mary gevestigd.

De artisanale chocolatiers van Mary zijn toegewijd aan de kwaliteit van de grondstoffen. En bereiden elk product met het hoogste respect voor de traditionele recepten. Elk detail van elke praline is zorgvuldig bestudeerd om te komen tot een fenomenaal resultaat en echt harmonische smaken, geuren, texturen en vormgeving. Karamel, verse room, praliné, gianduja, donkere chocolade, melk, koffie, amandelspijs, fruit, likeur, gekonfijt fruit … chocolade van deze chocolatier zit vol verrassingen.

Proef van de unieke schoonheid van deze chocolade. Vervaardigd in de meest delicate vormen. Verfijnd tot de verpakking toe. Mooie kistjes en doosjes herbergen een universum van smaken !

Chocolatier in het centrum van Brussel

De presentatie van de chocolade is ook zichtbaar in de etalage van dit heerlijke merk. De winkel zelf is een juweeltje. De vitrine luxueus ingericht, delicaat ontworpen, vol mooie kasten, in perfecte harmonie met de seizoenen. Het roept beelden op van een verfijnd, elegant universum, waar de chocoladecreaties voluit tot hun recht komen.

Chocolatier Mary in Brussel opent z’n deuren voor u. Verwen uzelf en geniet van de verrukkelijke smaken, texturen en aroma’s.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt