Forrest

Forrest

Sinds meer dan 30 jaar stelt Forrest in Brussel een mooie selectie aan meubels en decoratieve objecten voor, die zweven tussen moderniteit en traditie. Een inspirerende decoratiewinkel in het centrum van Brussel. Zeker uw bezoek waard.

J. Forrest, decoratiewinkel in Brussel sinds 1954

Sinds 1954 is Forrest een decoratiewinkel in Brussel om niet te missen. Een plek van inspiratie. Men ontdekt er een schitterende selectie aan interieur- en decoratie-accessoires. Een assortiment dat op harmonieuze wijze de klassieke, vintage en hedendaagse stijl verenigt.

Hier vindt u lampen, meubels, kroonluchters, kaders, vazen, blakers, vaatwerk en nog veel meer. Deze decoratiewinkel in Brussel stelt een uitmuntende en toegankelijke selectie voor. In elk opzicht een toonbeeld van elegantie en goede smaak! Het brede gamma gaat heen en weer tussen verschillende decoratietrends, maar heeft zijn persoonlijke toets altijd behouden.

Uw interieur gezellig maken en een echte thuis creëren? Dan is Forrest dé plek voor interieurdecoratie en -inrichting. In deze decoratiewinkel in Brussel proeft u van een unieke visie op decoratie en wonen.

J. Forrest, onvermijdelijke decoratie winkel in Brussel

J. Forrest in Brussel een inspirerende deco-adres in de hoofdstad. Een unieke plek op een prachtige locatie! Kom de ziel van deze charmante Brusselse winkel ontdekken in de intieme sfeer van de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij.

Sinds meer dan 30 jaar is Forrest in Brussel de referentie in decoratie. Verfijning en stijl staan steeds centraal. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw interieurdecoratie? Zoekt u een meubel, een decoraccessoire of een designlamp? Wilt u een origineel geschenk cadeau doen? Slenter dan door de collectie van deze winkel en geef uw ogen de kost. Het team van Forest in Brussel verwelkomt u met de glimlach.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt