Ligne

Ligne

Bij Ligne ontdek je de wereld van designmeubelen in Brussel. Laat je verwonderen door de collecties en ga op reis door het oeuvre van gevestigde klassiekers én exclusieve, nieuwe designers. 

Dé vaste waarde voor designmeubelen in Brussel

Al meer dan 50 jaar bezoekt het team van Ligne beurzen en exposities in de hele wereld, op zoek naar de nieuwste trends in meubeldesign. Dat resulteert in een onovertroffen aanbod aan designmeubelen in Brussel én professioneel advies bij elke aankoop. Sinds de oprichting van Ligne wil de boetiek een bloemlezing geven uit designmeubilair van overal ter wereld.

U ontdek bij Ligne een exclusieve selectie van de mooiste designmeubelen in Brussel! Van designklassiekers zoals Cassina, producten van artek en Zanotta tot zeldzame collecties waaronder die van Classicon, Castellani & Smith, Kristalia, Mobimex, E15, Louis Poulsen en Vervagen. Ook exclusieve materialen, zoals gordijnen en tapijten van Woodnotes, of Japans meubilair vanRitzwell behoren tot het assortiment.

Design meubelwinkel in Brussel

Ligne bevindt zich in het centrum van Brussel! Ideaal gelegen in het hart van de hoofdstad, in de Koninginnegalerij. Kopers en designliefhebbers uit binnen- en buitenland vinden de weg naar deze winkel in designmeubelen in Brussel. De meubels worden dan ook wereldwijd geleverd na aankoop.

Ben je op zoek naar moderne meubels zoals banken, tafels, stoelen, krukken, buffetten, tafels, verlichting en accessoires? Breng dan een bezoekje aan Ligne, waar je het oeuvre kan ontdekken van enkele van de grootste designontwerpers. Meer dan 60 merken zijn er vertegenwoordigd.

Ligne is een onmisbaar adres voor iedereen die houdt van design en interieurontwerp. De winkel verhuurt eveneens meubilair voor films en fotoshoots.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt