Les Ecuadors

Les Ecuadors

Artisanaal parfumeur en juwelier Les Ecuadors in Brussel biedt al meer dan 30 jaar een verfijnde selectie aan parfums en high-end maatwerk sieraden.

Les Ecuadors: high-end maatwerk sieraden in het hart van Brussel

Les Ecuadors is gelegen op een steenworp van de Grote Markt, in de prestigieuze Koninginnegalerij. De winkel, in de koninklijke Galerie Royal, biedt u een uitgebreide selectie aan high-end maatwerk sieraden en betoverende parfums. Ook fleurige, hedendaagse kunstobjecten ontdekt u in deze eigenzinnige winkel.

Les Ecuadors neemt u mee op een wonderlijke ontdekkingsreis doorheen een unieke assortiment. Brusselaars én toeristen weten dus wat hen te doen staat!

Een mooie selectie aan high-end maatwerk sieraden

Les Ecuadors is in de eerste plaats het verhaal van twee broers, Marino en Demetrio Fato. Beiden zijn ze gepassioneerd door luxueuze sieraden. De mythische naam Les Ecuadors verwijst naar een schip dat in de vijftiende eeuw over de oceanen zwerfde, op zoek naar nieuwe schatten.

Les Ecuadors presenteert aantrekkelijke creaties, die schitteren door hun originaliteit. Trendy, hoogkwalitatieve sieraden fancy. Die worden aangevuld met een selectie van sieraden van grote merken: des Gens du Sud, Clio Blue, Gas, Poggi, Yves Bertelin, Albanu en Welder.

Overheerlijke geuren en parfums

Met de hulp van hun oom Djorda, die de wereld van parfum in de laatste 30 jaar tot in de puntjes ontdekte, creëerden de twee broers een lijn van parfums: Lse Ecuadors. Dit vormt een aanvulling op hun collectie en is beschikbaar voor hem én haar.

De geur van Les Ecuadors wordt gekenmerkt door eigenzinnige toetsen. Patchouli, amber, mure mure, muskus… Ze leveren allemaal verrassende en beklijvende geursensaties op. Laat u vervoeren door de magie van deze ambachtelijk bereide parfums. En ontdek tevens de high-end maatwerk sieraden van Les Ecuadors in Brussel.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt