La Belgique Gourmande

La Belgique Gourmande

La Belgique Gourmande laat je al meer dan 10 jaar lang artisanale Belgische producten ontdekken: pralines, neuzen, speculaas, Brusselse en Luikse Wafels…

La Belgique Gourmande, een winkel gewijd aan typisch Belgische producten

La Belgique Gourmande nodigt u uit op een reis doorheen een wereld van lekkernijen en Belgische producten. De veelzijdige faam van de Belgische chocolade wordt met de nodige trots gepresenteerd: Belgische pralines, chocoladetruffels, de chocoladerepen en breekchocolade, maar ook verrukkelijke gegrilde amandelen in een chocoladejasje, organgettes, studentenhaver en florentines.

Ook het Belgische snoep wordt niet vergeten. Van de unieke neuzen tot de échte babelutte,  artisanale vruchtenpasta’s en marsepein.

Voor grote én kleine lekkerbekken

Hoe kan men praten over typisch Belgische producten zonder te proeven van Brusselse of Luikse wafels en speculaas op grootmoeders wijze? La Belgique Gourmande stelt een breed assortiment aan overheerlijke Belgische producten voor.

De ruimte “Belgian Beer Traditions” telt meer dan 250 verschillende Belgische bieren. Abdijbieren, trappisten, witte bieren, fruitbieren en speciaalbieren. De vijf bierfamilies zijn er vertegenwoordigd, tot groot genoegen van alle hopliefhebbers.

Het perfecte cadeau – voor anderen of voor jezelf

Eén blik op de etalage en je gaat meteen door de knieën. Open de deur van de winkel en proef samen met de ambassadeurs een greep uit de Belgische producten. Een streling voor de zintuigen.

La Belgique Gourmande heeft voor u de beste Belgische ambachtslieden, chocolatiers en merken uitgezocht. Meesters in traditionele recepten en artisanale kwaliteitsproducten. Een bezoek aan La Belgique Gourmande is een ware ontdekkingstocht.

Een cadeau of een verwennerij voor jezelf? Voorverpakt of zelfbediening in een zakje of een mooi kistje? Jij kiest. En als je op zoek bent naar een souvenir of geschenkidee, vul dan een mooie metalen vintage doos met verrukkelijke zoete delicatessen van Belgische makelij.

De beste Belgische producten kopen in Brussel? Kom langs bij La Gourmande Belgique!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt