Restaurant de l'Ogenblik

Restaurant de l’Ogenblik

Seizoenssugesties. Producten van uitzonderlijke kwaliteit. Een wijnkaart om bij weg te dromen. En een tijdloze inrichting waarin het fijn toeven is. Restaurant de l’Ogenblik in Brussel wordt gewaardeerd door zijn klanten. Met recht en reden.

Een typisch Brussel restaurant

Restaurant de l’Ogenblik biedt een bistrokeuken die alle gastronomieliefhebbers meteen overtuigt. Ontdek de seizoenssugesties, elke dag vers bereid en prachtig geserveerd.  Belgische en Franse specialiteiten staan steevast op het menu. Lekker, geraffineerd en eerlijk bereid met verse producten en een portie authenticiteit.

Restaurant l ’ogenblik in Brussel stelt elk seizoen een nieuwe menukaart voor. Hier worden verse producen met zorg geselecteerd. De producten worden met eerlijkheid, respect en creativiteit bereid. Passie en kennis maken al een halve eeuw de ziel uit van dit etablissement.

In het restaurant wordt ook indrukwekkende wijnkaart aangeboden. Verkrijgbaar per glas of per fles. U kunt er vanop aan: uw wijn zal uw gerecht perfect aanvullen.

L’Ogenblik, een reis door de tijd

Het restaurant werd geopend in 1969 en is niks minder dan een Brussels instituut. Hier zitten bewoners, zakenmannen, politici, acteurs en artiesten broederlijk naast elkaar. Het is een gewaardeerd restaurant, dankzij de superieure kwaliteit van de producten en de aangename sfeer.

Dit typisch Brusselse restaurant bevindt zich op een ideale locatie. Niet ver van de Grote markt en de toeristische attracties, en vlakbij het centraal station.

Het terras van het restaurant is een bijzonder aangename plek om te genieten van de charmes van de Koninklijke Sint-Hubertus Galerijen. Binnen creëren bistrostoelen, houten borden, marmeren tafels en retrolichten het typisch Brusselse decor. In de traditionele oude bistro’s wordt er zand op de grond gestrooid als eerbetoon aan de tijd van vroeger, toen het personeel zand op de grond strooide om makkelijker schoon te kunnen maken.

 

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt