Taverne du Passage

Taverne du Passage

In de prestigieuze Sint-Hubertus Galerijen vindt u de Taverne du Passage. Een typisch Brussels restaurant en een toonaangevend gastronomisch adres. Het huis werd opgericht in 1928 en biedt zowel Belgische als Franse specialiteiten aan, in een tijdloze art-déco-stijl.

Typisch Brussels restaurant met brasseriekeuken

De Taverne du Passage is een typisch Brussels restaurant, een echte tempel van de Brusselse gastronomie. Hier is het mogelijk traditionele Belgische gerechten te proeven zoals de gekende garnaalkroketten, vol-au-vent, kalfskop ‘en tortue’, paling in ’t groen, mosselen-friet, waterzooi of een filet américain – klaargemaakt in de eetzaal. Andere typische brasseriegerechten vindt u op de uitgebreide menukaart. Alle recepten worden ter plaatse bereid door de chefs.

Tot in de jaren negentig bezat de Taverne du Passage een van de mooiste wijnkelders van het land. Vandaag heeft het zich aangepast aan de smaak van nu, met meer dan 200 referentiewijnen uit onder meer Frankrijk, Spanje en Italië. Een selectie die het beste biedt voor alle smaken én alle budgetten.

Brusselse brasserie met smakelijke geschiedenis

De Taverne du Passage is een tijdloze plek, waar toeristen en Brusselaars elkaar graag ontmoeten rond gerechten uit een eenvoudige en smaakvolle keuken. In een ontspannen sfeer.

Het art-déco kader, dat sinds 1928 onaangeroerd bleef, ademt geschiedenis uit – net zoals de taverne zelf. De grote schrijvers die deze zaak bezochten, hebben hun spoor nagelaten op de muren.

Het mooie terras van de brasserie baadt in de zo bijzondere sfeer van de galerijen. Sinds 2009 draagt dit typisch Brussels restaurant het kwaliteitslabel Accueil & Tradition, een label dat slechts 10 handelszaken in het historisch centrum van Brussel kregen toebedeeld.

De Taverne du Passage verzekert u van een warm onthaal in het hart van de hoofdstad!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt