Atelier Neuhaus

Atelier Neuhaus

Een winkel volledig gewijd aan chocolade… De droom van elke lekkerbek wordt waargemaakt door Neuhaus, chocolatier in Brussel! Chocolademousse, warme chocolademelk, pralines… Het assortiment aan chocoladelekkernijen wordt ter plekke geproduceerd door een Meester-Chocolatier. Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je in voor een cursus chocolade maken! Neuhaus toont je de geheimen van het ambacht.

Neuhaus, Belgische Meester-Chocolatier in Brussel

Neuhaus, Meester-Chocolatier in Brussel, stelt u een onweerstaanbaar gamma aan chocolademousses, warme chocolademelk en pralines voor. Ter plaatse voor u geproduceerd. Proef van een selectie aan chocoladelekkernijen die de zintuigen verwennen. Voor kleine én grote lekkerbekken!

In de toonbank van deze chocolatier in Brussel, ligt een verrukkelijke variëteit aan smaken en aroma’s op je wachten. Geef toe aan de verleiding van een chocolademousse. Melkchocolade, witte chocolade of zwarte chocolade? Selecteer de mousse die jij verkiest, allemaal even licht als smeuïg. Wil je écht genieten? Voeg dan gerust knapperige hazelnootjes, frambozen of chocoladestukjes toe. Bestel, proef en droom weg bij de authentieke smaak van 100% Belgische chocolade.

Neem deel aan een chocoladeworkshop in Brussel!

Elke dag delen onze Meester-Chocolatiers hun passie met jou in boeiende chocoladeworkshops. Zin om deel te nemen aan een chocoladeworkshop in Brussel? Ontdek de geheimen achter de creatie van de befaamde Neuhaus-pralines. Een uniek moment voor jezelf of om te delen met vrienden of familie. Dompel je onder in de cultuur van de Belgische chocolade en neem deel aan een wonderlijke ervaring in het chocolade-universum van Neuhaus, jouw chocolatier in Brussel!

Workshop chocolade – Praktische info:

  • Duur: 1u00
  • Groep van max. 8 personen
  • 7d/7 van 11u00 tot 17u00
  • Prijs: 35€ per persoon

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt