Atelier Neuhaus

Atelier Neuhaus

Een winkel volledig gewijd aan chocolade… De droom van elke lekkerbek wordt waargemaakt door Neuhaus, chocolatier in Brussel! Chocolademousse, warme chocolademelk, pralines… Het assortiment aan chocoladelekkernijen wordt ter plekke geproduceerd door een Meester-Chocolatier.

Neuhaus, Belgische Meester-Chocolatier in Brussel

Neuhaus, Meester-Chocolatier in Brussel, stelt u een onweerstaanbaar gamma aan chocolademousses, warme chocolademelk en pralines voor. Ter plaatse voor u geproduceerd. Proef van een selectie aan chocoladelekkernijen die de zintuigen verwennen. Voor kleine én grote lekkerbekken!

In de toonbank van deze chocolatier in Brussel, ligt een verrukkelijke variëteit aan smaken en aroma’s op je wachten. Geef toe aan de verleiding van een chocolademousse. Melkchocolade, witte chocolade of zwarte chocolade? Selecteer de mousse die jij verkiest, allemaal even licht als smeuïg. Wil je écht genieten? Voeg dan gerust knapperige hazelnootjes, frambozen of chocoladestukjes toe. Bestel, proef en droom weg bij de authentieke smaak van 100% Belgische chocolade.

 

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt