Maison Dandoy

Maison Dandoy

Met zijn lekkere koekjes en andere zoete lekkernijen, viert Maison Dandoy in Brussel het zoete, onweerstaanbare leven.

Maison Dandoy, passie voor speculaas en andere koekjes

De gebakjes van Maison Dandoy in Brussel, de speculaas op de eerste plaats, zijn rijk aan smaken en vrijgevig van karakter. Het geheim? Alles wordt met de hand bereid en met zorg gebakken in de ateliers in Brussel, volgens een recept dat al meer dan 150 jaar oud is. De koekjes van Maison Dandoy zijn 100% natuurlijk en worden geproduceerd door gepassioneerde vakmensen. De basisingrediënten zijn bloem, boter, suiker en een snufje zout. Niets meer!

Maison Dandoy in Brussel maakte van speculaas zijn specialiteit. Maar dit merk stelt een eindeloze variëteit aan zoetigheden voor. Zoete, knapperige, zand- of krokante koekjes… De koekjesfabriek Dandoy heeft voor iedereen de geknipte lekkernij in huis!

Proef zeker  ook het Grieks brood, typisch Brussels – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden. Ontdek de ontbijtkoeken, zoete luxebroodjes en krentenbroden, cakes, frangipanes, financiers en Brusselse pavés. Truffels met speculaas, fruitpasta’s en marsepein vervolledigen dit lekkerbekkenassortiment!

Maison Dandoy in Brussel, gezellige tearoom in het centrum

Al generaties lang veroveren de koekjes van Maison Dandoy de harten van de Brusselaars – groot én klein. Voor elke gelegenheid vindt u hier het perfecte gebak.

Maison Dandoy is te vinden in de prestigieuze Koningsgallerij. Een uitzonderlijke plek, waar het lokale vakmanschap in de praktijk wordt gezet sinds de XIXde eeuw. Kleurvolle wandtapijten, de etalage met vergulde versieringen, warme lichten… Alles wordt gepresenteerd in de geest en de geschiedenis van deze prachtige plek.

Deze koekjesmaker in de Koningsgalerij beschikt ook over een tearoom. Daar moet u zijn tijdens het vieruurtje of op het einde van uw shoppinguitstap! Geniet met volle teugen van een heerlijke Brusselse wafel, een mooie artisanaal ijsje, ambachtelijke luxebroodjes of smakelijke koekjes met thee, een koffie of een warme chocolademelk…

Kom deze magische plek ontdekken en geniet met volle teugen van de beste speculaas van Brussel!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt