Schoonheid

Parfumwinkels, schoonheidssalons, cosmeticawinkels... Verwen jezelf tijdens jouw bezoek aan Brussel.
Ici Paris XL
Schoonheid

Ici Paris XL

De parfumerieketen Ici Paris XL staat synoniem voor schoonheid. Ontdek de ruime selectie van parfums, make-up en schoonheidsproducten bij Ici Paris XL in Brussel centrum.

Meer lezen
Roseline d’Oreye
Kleding

Roseline d’Oreye

De kleurrijke boetiek van Roseline d'Oreye dompelt ons rechtstreeks onder in een wonderlijk, bloemrijk en vrolijk universum. Haar zijden vierkanten, kimono's, tunieken, clutches, sjaals en nastrito's zijn een directe verwijzing naar een wondere wereld die oproept tot reizen en verhalen vertelt, zowel Belgische als exotische. Na lange tijd kinderboeken te hebben geschreven en reisdagboeken te hebben geschetst, heeft Roseline d'Oreye, illustratrice, zich toegelegd op zijde om creaties te maken op basis van echte ervaringen, soms zelfs gepersonaliseerd voor u! Elegantie en tijdloosheid zijn aan de orde van de dag!

Meer lezen
Savonneries Bruxelloises
Schoonheid

Savonneries Bruxelloises

De "Savonneries Bruxelloises" hebben hun eerste winkel in de Galeries geopend! Het hedendaagse ontwerp van de winkel benadrukt de knowhow, kwaliteit en traditie van de in 1926 opgerichte fabriek.

Het hele gamma zepen is beschikbaar: van de essentiële "Ginger Lime" of "Aloé Vera & Green Tea", via de glycerinestaafjes tot het exclusieve gamma vormzepen. Je vindt er alles wat je nodig hebt in een omgeving van geur en plezier. De winkel biedt zelfs de mogelijkheid om je eigen zeep te snijden en te stempelen. Dit alles gebeurt met een "lokaal" concern, want de zepen worden enkele kilometers verderop, bij Tour et …

Meer lezen
Terug naar de lijst van winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt